boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Dec-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA KORBAN


Ekhsan:raptureready.com/soap/haj.jpg


Selamat Hari Raya Korban dari Boxhousestudio


Saturday, 6-Dec-2008 12:40 Email | Share | | Bookmark
Cupcake Fondant Biru untuk yang bertunang...

 
 
 
View all 8 photos...
Cupcake tema biru putih ne di tempah oleh seorang guru untuk anak saudaranya...aduh ngantunknya, boxhousestudio tidur dulu sebab tadi pagi hantar strawberry cheese brownies pada Radiah, mulanya boxhousestuio dan siap kan pada malamnya. Aleh-aleh terlama sangat dalam oven ...he he he ...akhirnya subuh sebelum hantar pada Radiah, buat satu lagi yang baru...fuh lega...Radiah, putih melepak dan manis orangnya ...memudahan menepati seleranya..terima kasih Radiah sudi rasa air tangan boxhousestudio, .pastu boxhoustudio buat cheese and blueberry cheese tart, pastu buat puff ayam, resepi inti dari fp mamafami, pastu prepare coklat buttercream untuk cupcake coklat nak buat besok, pastu tetamu datang ke rumah, guru tuition Rizqin datang bersama isteri dan anak kecilnya, pastu petang boxhousetudio sapu sampah kat luar rumah, kaut rumput, siram pokok..pastu berapa banyak pastu da.....goodnight...zzzzzzzzzzzzzzzzzzz






esok kita sambung borak lagi k


Friday, 5-Dec-2008 04:42 Email | Share | | Bookmark
Strawberry and Blueberry Cheese Brownies

berduet nampak..he he he
blueberry cheese brownies
strawberry cheese brownies
Malam tadi sambil buat tart shell ... nanti kita tunjuk tart shell tu ya...kita sempat hantar strawberry cheese brownies ni ke rumah Efifah ...anak dia ada 5 orang...Happy Belated Birthday Efifah...yang blueberry cheese brownies untuk boxhousestudio punya family rasa...minum dengan nescaffe O panas kurang manis..aduhai...


Strawberry Cheese Brownies

resepi dah disertakan kelmarin .... selamat mencuba


Thursday, 4-Dec-2008 02:22 Email | Share | | Bookmark
selingan jap ya.....kita enjoy...!!!!!

 
 
 
View all 9 photos...
terasa release dak tension?... ...kelmarin masa pergi ambil anak bujang balik dari asrama...ini cerita mula-mula masa sekolah nak cuti panjang..... boxhousestudio kena tunaikan janji bawak diorang pergi ke bentley ne...anak bujang boxhousestudio dah lama kumpul duit, mengidam nak beli-beli kat bentley ne....


amacam?...syiok dak?


anak bujang boxhousestudio tengah mencari sesuatu ..test dulu dah ada peluang tu...cayalah shah!!!


happy nampak!!!....


sesi penerangan yang panjang lebar ke or sesi soal jawab ke ni?... jawab shah, jawab...


baru le ada feel...ya shah!!!...korang kalu suka ngan guitar dan seangkatan dengannya gi jumpa shah ne..baguih budaknya...


Wednesday, 3-Dec-2008 05:58 Email | Share | | Bookmark
Reben, Bakul dan Bunga-bunga

 
 
suka tak? ...boxhousestudio dulu pi belajar ngan lynnhassan buat kek fondant dan bunga-bunga dari royal icing...pastu boxhoustudio berlateh buat sendiri kat rumah, kek fondan bereben tu sizenya 6 inci je dan bakul dari coklat buttercream pun sizenya 6 inci juga... boxhousestudio memang cari je masa yang terluang mengasah bakat...syiok ngan hobi berbaking ne...percayalah?



reben, bakul dan bunga-bunga



bunga royal icing tu masa pi belajar ngan lynnhassan..tinggal letak je kat atas kek tu...tapi bunga-bunga ros dari buttercream tu..mesti terus berlateh dan terus berlateh dan terus berlateh...macam minat main guitar..mesti terus berlateh dan berlateh...tapi boxhousestudio tak pandai main guitar..anak-anak sama ayahnya pandai...ayahnya kidal lagi...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net