boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 10-Aug-2007 22:30 Email | Share | Bookmark
KENANGAN DI SECRET RECIPE KLCC

air ni apa namanya?
cheese cake ni pula..apa namanya..?
black peppper chicken with rice
berdua-duaan...air je yang berlain...


PERTEMUAN NI KITA NAMAKAN PERTEMUAN SETAHUN SEKALI.. ...MEMBER DARI JOHOR BARU TERBELANJA KITA. ..EH. .TAKLAH. .MEMANG DIA NAK BELANJA.. .DIA KATA DIA DAPAT REZEKI LEBIH SIKIT UNTUK KALI INI.. .ALHAMDULILLAH. ..MACAM TU LA...

HARI JUMAAT MALAM TU MAKAN NE..HARI JUMAAT TADI MAKAN KAT ENTRY BAWAH TU...NAMPAK TAK...


Quote:

Sabrina ........... tak leh amal selalu..tak memadan harga ....meh kita belajar buat sendiri....makan puas-puas besoknya puasa...

MamaFami ....... mahal tul...kfc tu adalah ampun sikit...alah mamafami buat sendiri je lah...

Hajar................syukurlah ya rezeki diberi ALLAH...nanti ke UK ...kita bawak kek pisang dan buah-buah tangan yang lain inshaALLAH...amboi berjanji bukan main lagi tak tertunai nanti ... ...dengarnya hajar dah nak balik dah hujung tahun ni kan...?

Mamasya........alhamdullilah tapi tak leh amal selalu ...tu yang kata setahun sekali je...

Jeff................apa yang awak kata memang betui...tapi jangan tak pecaya kalah sume kek kat secret recipe ...kena dengan geng-geng fp blog makanan....malahan lagi sedap...ini lah secret recipe kelebihan pomosinya sahaja..


ida isk ...kalu ikut hati memang nak ambil tapi terduduk jauh sikit...kalau beria-ria nanti tukang belanja tu malu pulak...coz dia tak biasa ngan kerja gile-gile macam kita-kita nih...


cek de sam ................thank you for coming to my FP sangat-sangat berbesar hati ni...cek de sam kan pandai masak...tak yah beli-beli siap la...sedap lage air tangan mu tu...

rinn......orang belanja la....antar anak gi music?..padanla berseni orang nya....rinn tinggal kat mana ne?...
lagi satu rinn memang elok pun jeling je...tak yah masuk....coz air tangan rinn serta presentation dah jauh mengalahkan makanan kat secret recipe tu...tak yah jejak....tolak tapi je. ....tapi kalu teringin jugak kalu jumpa kita belanja ....inshaALLAH....tapi sure nyesal bila dah rasa...

rawcanvas...tulah asyik cakap macam secret recipe...macam secret recipe...nak ambil yang betui punyah... tapi like what u say sedap lagi masak rekaan sendiri...berbaloi...boleh tambah-tambah lagi... jangan malas-malas...rugi....

lee lin ........tak yah kawan ngan budak jb tu.... ..kita pun boleh belanja ape.... ...jangan lupa bawak meow......

zati...memang problem hari ni je baru pulih...thank you for the ilmu...sampaikan salam pada anak anak zati yang 5 orang tu ...teringin nak tau nama mereka... .tahniah kerana bijak membahagi masa...semoga semangat mu terpalit pada diri ku jua....semoga berjaya kawanku...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net