boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 27-Aug-2007 01:30 Email | Share | Bookmark
AYAM PANGGANG...BLACK PEPPER DAN PEANUT SAUCE...HAH!!!

 
surprise!!!!...biasanya setiap tengahari...kita balik rumah..ambil anak dari sekolah pagi dan hantar untuk sekolah agama pada petangnya...masuk je rumah ada surprise la ...jom tengok...
ayam panggang black pepper...thank you bebanyak kanda ...Rizwan mari makan nak... jangan berebut la...kita berdua je ne.... hah!...nak chop chop jugak?...ambil la...kau tu susah sangat nak makan....mak tak pe...mak boleh makan apa apa je... ....oh ya resepinya ...nanti kita risik-risik kat kanda tu ya..katanya bahan biasa-biasa tu...biasa-biasa tu ape.. ..


jom semua..makan sama kita dan rizwan...doa makan dulu ya...
Quote:

1. zana ... bukan selalu

2. madiha...nanti kita kecek ya...

3. mamasya...lapar telan je le..nasi tengah panas pulak

4. IdzaRis...betui syukur.....thank you for coming to my fp.

5. cek de sam ...syukur sekali lagi...kalau lah tahu oven ne peri penting nya...dari mula kahwin patutunya ku beli... ...

6. lee lin....keh..keh...ada le yang dia nak berterima kasih dengan kita kut...

7. mamafami....tu pasai kita umur dah tinggi baru ke dapur lepas anak komen baik punya.... tak ada apa apa special ...bila ditanya katanya hobi...

8. rinnchan...betui...jarang-jarang. .suami chef pun..isteri juga yang ke dapur...


9. kamalina...kau ni buat akak tergelak lage....

10. nur...nanti akak beritahu kanda ya...kau puji masakan dia ...thank you for your doa tu..esok?..aaaarrrr...


11. ana...malam sambung lage...tulang tulang beri pada meow-meow yang kelaparan..kekadang special meow-meow dapat seketul sorang

12..sab...romantis tang masak je.. ..kuang kuang kuang


13. ida isk...dah dah tak payah nak jealous-jealous...lu tu duduk kl ..memacam kanda lu belanja lu makan..kah kah kah leh pergi kampung baru ampang park...waduh..sebut sajjah....wa nak ikut..nak ikut...nak ikut....waaaaa... .




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net