boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 2-Sep-2007 11:29 Email | Share | Bookmark
BAHANG NAK MENYAMBUT RAYA DAH MENYERANG FP FP ....adui...

MAMA CARIES
CHOCOLATE SHORT BREAD
TIRAMISU
TAT GULUNG
MAKMUR BERKACANG
DOUBLE CHOCOLATE OAT
SUCI DALAM DEBU
BISKUT GAJUS
LONDON ALMOND
PERDANA NUT
NESTUM DELIGHT
BISKUT BADAM
STRAWBERRY DELIGHT

namun ku punya hati terpaut pada si dia ini....

psst...actually all the cookies cikgu aka ustazah kat sini yang empunya, dia dah 20 tahun buat cookies...my kanda makan semua sample cookies tu..dia kata semua ada rasanya tersendiri .....nak cerita lagi...sejak berfp ne la..baru ku tahu dia ada buat cookies...apa la aku ne...fail betul... tu la kerja lagi dari subuh sampai malam... .


Quote:

1. Hajar ....ye tak ya juga eik...kuih biarlah rahsia....betul tu...

2. MamaFaMi....ya...Ustazah tu yang jual...ide tu merpati...leh terbang sana sini...merpati putih kan lambang keamanan...........he..he... mana tahu suatu hari nanti...biar semua boleh merasakan kesedapannya...

3. Sab ....bukan kakak..ustazah...katanya dia ada pembantu ...tapi Sab kalau dah suka bersengkang mata tu dah jadi alah bisa tegal biasa...tapi mesti minat la...

4. zakiah z.....mak ooi...tak mampu dek....ini bukan calang calang kerja ....kak tun banyak commitment sayang...ya... strawberry delight memang menarik sangatlah.dia amek dari cameron highlands bahannya resepi ?..tak berani nak mintak lagi zakiah .....sebenarnya zakiah buat sendiri lebih sentimental valuenya...air tangan kita...bukan atas angin je.....

p/s 1: belum boleh pergi lagi untuk ke dua kalinya...tunggu ...tetiba hati ini mengimbau kembali kenangan lalu ...syahdu...

p/s 2: Cantik2 cuppies kak tun! terima kasih...memang 1st time...teruja dengan kebijaksanan saudari saudari maya ne....hebat dia orang..


5. zati...kalau setakat hangat-hangat taik ayam mungkin kot....kita ni cepat kesian ...tak leh berniaga beria-ria...tapi mana tahu ya...mula asalnya dapat hobi baru ..geng ngan member masak-masak...aleh-aleh ALLAH lorongkan..kita tak tahu.........

6. maklang ...meanwhile...kita cuci mata dulu....bila lah dapat ku risik resepi nya?..tak kan dalam alam maya ne tak de resepi nya ?...istimewa tu....

7. MaDiHa...kalau ikut listnya ada dekat 21 jenis..cuma dapat yang ini je...dah dia bagi..amek je dulu...nanti ada lagi saya update ya...katanya kuih ini sepanjang musim..cakap je bila nak...tapi ku tak cuba lagi...

8. Waalaikumsalam Kak Leen
thank you for the ucapan...same to you...
Selamat Ulang Tahun Kemerdekaan Yg Ke 50
Selamat Menyambut Ketibaan Bulan Ramadhan 1428H

Nanti kita beritahu harga ..murah je...tang resepi lemah sikit...tengah berfikir camne nak risik...tunggulah ya...memudahan ALLAH lorongkan...ialah nak datang amek jauh pulak...

10. ida isk...buat da ...rayau-rayau lage dapatlah resepi suci dlm debu tu...cuma strawberry delight tu ja yang tak de kut...manatahu ada tak?....

11. inaa....hah ha.....dah mengidam...oooops....ye ye .....suci dalam debu...arghh...teringat kota mekah nan indah...suci berdebu ....k k k....serious ke ne?.....ramadhan dan raya puasa di tanah arab ke dek?...

12. jeff...persediaan awal mengurangkan stress... menjimatkan perbelanjaan..betuk engak?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net