boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 12-Sep-2007 09:16 Email | Share | Bookmark
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN 1428



Ramadhan Mubarak!

Selamat Datang Bulan Ramadhan.........



Tanpa Disedari

11 bulan
banyak kata sudah diucapkan dan dilontarkan
tak semua menyejukkan,

11 bulan
banyak perilaku yang sudah dibuat dan diciptakan
tak semua menyenangkan,

11 bulan
banyak keluhan, kebencian, kebohongan
menjadi bagian dari diri,

saatnya istirahat dalam "perjalanan dunia"
saatnya membersihkan jiwa yang berjelaga,
saatnya menikmati indahnya kemurahanNya
saatnya memahami makna pensucian diri

Selamat menunaikan Ibadah Puasa
bersama kita leburkan kekhilafan,

Semoga dengan puasa mempertemukan kita
dengan Keagungan Lailatul Qadar
dan kita semua menjadi pilihanNya
untuk dikabulkan do'a - do'a
dan kembali menjadi fitrah



"Selamat Berpuasa " kepada semua........ dan mohon maaf' jika sekiranya ada kesalahan, baik yang tidak di sengaja maupun yang di sengaja, semoga kita sama-sama dapat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk, diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah.

Wassalam



Terima kasih Nur Hanizah binti Hashim

Quote:

1. maklang..kita ingat pesan maklang tu..
2. jeff...same to you and send my regards to your wife, girl and boy tu..
3. rinnchan...ah ah sama le kita...mana ada beli beli raya lagi ne..
4. mamiyati...sampaikan salam pada budak berdua tu ya....larat ke depa berdua bangun..
5. along elyn ...jazalia@yahoo.com..alhamdulillah...syahdu rasanya..
6. nn...tahnk you for coming to my fp ...akak doa kan kau berjaya terus berjuang dan terus berjuang akak tahu ...you can do it!!!!
7. lee lin ...memudahan berjaya..ya...lee lin pun samalah kan...pssst...akak ne kekadang ...kanda cover line ...part part lauk ne...ngan surprise nye tu la...kekadang dah tak surprise dah..
8. ida isk..syiok kan gi terawih...dah buat bubur lambuk ke...alla gi kg baru je..
salam ramadan almubarak untuk Tun & family Thu 13-Sep-2007 05:54
9. Ouled Kenitra...Terima Kasih ...memudahan amal ibadat diterima oleh nye..insha ALLAH
10. ana....amin itu mu dan famili juga...selamat beribadah ..
11. mamasya...untuk mamasya sekeluarga juga ya... selamat bangun sahur dan melayan keluarga berbuka puasa..
12. masriyah..same to you dear...masak sedap-sedap untuk famili ya...sabar selalu...
13. mummy jam...selamat kejutkan keluarga ba ngun sahur...
14. MamaFami..standard la jawapan tu...mama kita ni terkayuh-kayuh mama dah jauh ke hadapan.. tak ada salah apa-apa.ku doakan mama, hubby dan anak-anak dalam iman panjang umur kesihatan cemerlang untuk beribadah di hari baik bulan baik ini ...nak rasa bbiskut sample boleh ke?..
15.Madiha...semoga kita dikurniakan kesihatan yang cemerlang ya..tugas bertambah dalam bulan ne..
16. Waalaikumsalam Kak Leen..terimakasih atas doa itu...memudahan Allah berkati kita semua setiap masa dan ketika.inshaalah..
17.zakiah..terimakasih banyak-banyak atas ingatan ini...zakiah busy untuk petanda bagus...zakiah sakit risau pulak mendengarnya...harap lekas sembuh ya dek.amin dengarnya zakiah dah hampir nak balik dari perantauan..
18. Sab...terima kasih atas ingatan ini...same to you dek...pssst...akak teringin nak beli hp macam Sab 19. Nur...he..he..ok..pasal animation...tu...masak sabtu ahad ne?...makan kat umah mak ayah mentua coz adik ipar balik dari seremban...cuma buat kan puding dan kek cawan untuk moreh mil...pastu masak pie kentang ....yang lain adik adik ipar dan biras dah siapkan...
20. cek de sam...same to you...masak apa hari ni..
21. zanaz70...tq same to you ya...aik dah dapat line internet ke...cepat betul tu bagus area kat umah awak tu ya....seronok duduk umah baru...house warming jangan lupa jemput....dah start buat kuih ke dek...
22. Hajar....pesta dek jangan tak pesta...untung besar inshaallah...kau ni lawak la...
23. Lynn....betui jugak ya lin...tq for the idea...nasi terus bubuh dalam sup ...selamat beribadah to you too.harap dapat berjumpa lage.. .


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net