boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Oct-2007 13:17 Email | Share | Bookmark
SALAM RAYA..RAYA KALI NI RUMAH MIL DULU..MACAM TU LAH GILIRANNYA

lurus kan saf bebudak oooi..
wokeh...salam atuk ...salam nenek...ha cam tu la...
okeh..melutut...melutut...salam makcik pakcik tu ya...alahai..
yup..yup...yang belakang tu cucu sulung nenek
lain macam nampak ye tuh..berapa dapat?..ungh...ungh...kusyuk...
hah!...puas hati?...budak ....budak..tu lah tu...
Assalamualaikum pada semua kenalan kenalan yang ku hormati sekelian

rindu rupanya bila lama tak berfp...lama ku pendamkan rindu ini...almaklum la...tak lain dan tak bukan.."busy"...hai...busy betui ke?...betul la...kesian le kat kita ne... ...malam ne terasa lapang dada dah tapi sikit sikit...yelah.. yelah..faham... dateline...dateline.. tak kisah lah tu.... cool beb cool.... ..lalu ku update fp ini yang sentiasa menghappy kan ku ...
meh tengok bebudak bergumbirah ngan atuk nenek nya...yang mak ayah bebudak tu mana?...errr..errr...
...tengok ne dulu ya...SELAMAT BERAYA....

beratur arrr....beratur arr....he..he..

syahdu nenek ngan atuk ...cucu cucu riang gembira...salam betul-betul...mesti hormat ya nak...

salam pakcik kerry, salam oare yang caring tu, salam mak uda yang glamour tu, salam pak uda.. sume sume tu salam salam berisi....RM1 pun ada ..yang penting..... happy!!..

yang berbaju melayu hitam tu hero kita...gurau ngan makcik oare...belakang sekali farhan good luck dah nak spm tu...

syukurla ya ...lain kali kita orang kasi lagi .hah..kira..kira ..jangan tak kira......yeehah..

simpan duit baik-baik...jangan sampai hilang...kesian kita orang yang menghulur ne...nanti simpan kat bank tau...nasihat penaja...hah hahh


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net