boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Nov-2007 12:52 Email | Share | Bookmark
SIAPA LAPAR?..JOM MAKAN KAT RUMAH NENEK..NENEK?

goreng berlada tempe nenek
masak lemak pucuk ubi nenek
kari ayam favourite anak..nenek jugak
nenek ni nama manja my mil...he..he..lawak la. ..cucu-cucu yang panggil nenek kat mil ku ini.. paling anak ku suka makan kari ayam yang nenek buat...bagila lauk apa apa kari ayam nenek juga yang di pilih dahulu...ha...tu dia penangan air tangan nenek..baru-baru ne ku test power buat kari ayam macam nenek...hampeh la.. ...tak sama...nanti ku cuba sampai jaya...yeeelaah tu..... ok kita redakan kisah kek meh ki nikmati makan malam bersama nenek...jom...anak-anak meh makan meh.....marila cepat....panas-panas ne...


ini namanya ....goreng berlada tempe....hiris tempe nipis-nipis...kita tukang hiris ok la.


ini pula.....masak lemak pucuk ubi...selalu kami pergi ambil kat depan rumahku ke belakang umah mil ke..tak yah beli-beli...k lagi satu lauk...ialah...


kari ayam nenek...moh kite...

psst...nanti kita update kisah kek lagi kemudian ya... ..hah?...asyik-asyik kek?...ku suka la...

Quote:

1. Posted by:<< jeff >> - [Link]...jom jeff jom...ajak lagi 3 orang tu...
2. Posted by: nnuritan - [Link]..itu nenek anak kita la...apa apa pun kita dah bacakan fatihah untuk nenek adek ya..alfatihah.amin..
3. Posted by:hajar - [Link].....meh le..makan ramai-ramai best sangat...
4. Posted by:Daalia lea1207@yahoo.com - [Link]....mari mari Daalia pun suka ramai-ramai kan...ada banyak tu...nasi pun panas-panas
5. Posted by:kakmOn - [Link]...nanti ajar kita buat ambuyat....teringin la
6. Zana..ialah ...orang dulu dulu punya kari ayam lain.kan?..cucu suka betui...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net