boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 15-Jun-2008 02:17 Email | Share | Bookmark
NAK RASA AIR TANGAN ZAITGHA?...NUN DI AMPANGAN, SEREMBAN N9

muffin strawberry
cuppies coklat ...
ini karot kek
ini kotak kek karot. topping nya creamcheese
kotak muffin dan bawah tu kotak kapis
gambar ni kita pakai flash
lama betul kita kat rumah cik mamu, hari ini kita berkesempatan untuk update fp dan kita nak tunjukkan hasil kerja tangan zaitgha...sedap geng...
thank you zaitgha kerana bersusah payah menyiapkan order, nak hari ahad hari sabtu baru saya order, bayangkan such a short notice dari saya ...
mula kenal dengan zaitgha masa ke kelas lynn hassan kelmarin dan kali kedua kami berjumpa itulah hari ahad masa kita menghantar anak balik ke asrama, sudah banyak kali zaitgha berharap saya dapat datang ke rumahnya, namun masa tak mengizinkan...InshaALLAH akan ku jejaki juga rumahmu suatu hari nanti...hemm...makan tengahari dan minum petang dengan dessert serta lavaza coffe..opps sowi kalu salah eja lavaza...amboi...kuat godaan hang tu ..
oklah jum nikmati muffin, kapis dan kek karot zaitgha...oh ya ini blog zaitgha dan blog business dia pun ada..http://zaitgha-dayindayout.blogspot.com/.. dan http://sweetlittlethings-zaitgha.blogspot.com/

terima kasih sahabat...dasyat penangan dunia di hujung jari nih!!!!


strawberry muffin, sedap, harum, ada inti di dalam..emmm...


cupcakes coklat...walaupun gelap masa nak ambil gambar, mana taknya berkejar-kejar masa tu,waktu hantar anak ke asrama di n9 pun sudah pukul 6 petang, kek sampai 6 petang, nak balik tanjong malim lagi...apa apa pun kalu tengok live...shantek...dan very presentable...sesuai untuk orang yang menerimanya tu...


ni dia kek karot zaitgha...pada kotak kek ni tertera tulisan sila letakkan kek ini di dalam peti ais untuk mengekalkan kesedapannya... ..hajat di hati rasa nak makan berdua je..ummmph... ...apa la aku ni makan la ramai-ramai..

Terima Kasih Zaitgha...ok nanti kita borak lagi.. got to go... ...opss pada yang bergelar ayah, baba, abah, ayahanda, daddy, dad dan banyak lagi...SELAMAT HARI BAPA...dengan harapan semoga berbahagia hingga akhir hayat dan jaga mak baik-baik ya....


ni kita ambil gambar pakai flash.. ...cantekan kapis ne..?


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net