boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim

By: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 17-Jul-2008 02:24 Email | Share | Bookmark
PALING BAHAGIA KALAU TENGOK BEBUDAK RASA BAHAGIA....haaaaa...

Happy Birthday Hazwan
Happy Birthday Imran
Happy Birthday Haziq and Farha
Happy Birthday Ayeh
Happy Birthday Hazwan
Meh nyanyi lagu Birthday nak...

"Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi Imran, Harith, Hazwan, Haziq and Farha.....ha ramai tu....berpintal lidahku..
Selamat Hari Jadi"....yeaaa.... jom makan kek yang Mak Ngah @ Auntie Tun @ Makcik Tun @ Mak Yong buat ne...jom..


Happy Birthday Imran...Imran sebaya Rizwan....Imran 12 tahun dah,...dia ni putih melepak...paling suka mandi sungai atau laut atau gi swimming pool, mak dia rajin bawak ke tempat-tempat cam ni...semua anak saudara suka sangat kat mak Imran ne...oh ya Imran anak adik perempuan hubby kita...nama mak Imran, Wati ... ... cayalah Wati..



Happy Birthday Haziq and Farha....tak ingat umur bebudak dua ne.., depa ni anak saudara Anie, Anie ni nama isteri adik lelaki kita, Mie... ...depa nak celebrate birthday ni kat Restaurant Santai ...alla yang dekat ngan Segi College tu...Adik beradik depa ni rajin jumpa-jumpa dan buat makan-makan...



Happy Birthday Harith...Ayeh panggilan manjanya he he...Ayeh sepupu Rizwan, baru 7 tahun psst dia suka cekelat..tu pasal dia gebu he he...tapi comel dan manja......Mak Ayeh namanya Lina, Ayah Ayeh namanya Man, Man pulak adik bongsu kita.... ...masa ni kat umah Mak Abah kita...serampang dua tiga matala...melawat mak abah, jumpa semua adik beradik, party harijadi sama-sama, masing-masing bawak juadah...Man baca doa ...tapi kan ..tapi kan...akak Ayeh bisik kat kita...lain kali dia nak kita buat party untuk dia gak...ok sayang...InshaALLAH ya...Mak Ayeh senyum je...



Happy Birthday Hazwan...Hazwan dah 19 tahun ...lahir pada 2-7-1989....handsome budaknya...ada iras-iras pakistan...kurus dan tinggi lagi, dia belajor nun kat kota bharu... ....dia anak kawan kita Kak Ton... ...nampak muka dia happy sangat...tak sangka agaknya...siap ambil gambor lagi.. .masa dapat tu dia kata sayang nak potong la ...

"Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi
Selamat Hari Jadi Semua...pheeweeet...
Selamat Hari Jadi..."

Kita paling happy kalu kita berjaya buat semua orang happy....

Kita paling bahagia kalau kita tengok bebudak rasa bahagia...






View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net