boxhousestudio@gmail.com 012-669 2939 tanjong malim


My name: BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
My Fotopage: http://boxhousestudio.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Lynnhassan Baking Studio
Latest entry:fotopages kembali!!!
dia mali balik!!tapi dah lupa la nak post pic guna coding..kena belajar balik. stay tune View this Fotopage entry
Sweet n Spicy
Latest entry:Food Magazine RASA shooting
View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Segalanya Dunia Ku
Latest entry:Assalammualaikum
Salam Sejahtera Semua... :-) Lama benar Rumah ini terbiar... :-D lalu Ku jenjalan kemari untuk menbersihkan nya....Ku mulai dengan Bunga Oren... :-> Biar bersih dan berseri rumah ini.... ;-) Gambar ini dipetik di Garden By The Bay.... :-) Di entri yg lain akan Ku post gbr gbr yg lain.... ;-) View this Fotopage entry
Bunga Kekwa
Rusnah Ahmad
Latest entry:Masukkan Gambar-gambar Dahulu......
http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/DipohonGingko_zps46ecc5fe.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Dutch_zpsd5f06513.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/VillageofWindmills2_zps8e626e46.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/PelbagaiPasta_zps2a68a0a0.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/BungaandiDutch_zps62639f17.jpg.html() http://s272.photobucket.com/user/kak_rusnah/media/Kej... View this Fotopage entry
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Umm Muhammad
Latest entry:Muhammad's school Sport Day
Bismillah. Hari Ahad yang lepas,pre-school Muhammad anjurkan sport day yang diberi nama "Field Day". Diadakan di FRIM,Kepong.Mula2 sampai macam waaaa..tempat ni memang cantik untuk riadah pagi hari.Actually ni last minute plan nak kesana,sebelum ni dah confirm tak pergi sebab baba tak ada jadi mcm susah mama nak pergi bawa tentera 2 orang ini tapi alhamdulillah baba kebetulan lambat siap visa jadi baba dapat join sukan ini.yipee Jadi pada hari Ahad tersebut lepas solat subuh,bersiap-siap semua (Muhammad... View this Fotopage entry
Mama sya
Latest entry:Pindah ke alamat baru
Assalammualaikum buat semua. Mamasyafotopages dah pindah ke sini ; http://dapur-mamasya.blogspot.com/( Dapur Mamasya). View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Amy Mustafa
Latest entry:Cake Feast
Recipe to be updated yek.... 1) Red Velvet 2) German Baked Cheesecake 3) Durian Mousse Cake 4) Chocolate Chips Cookie View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
zana raman
Latest entry:Tempahan
View this Fotopage entry
mami yati
Latest entry:Sayur Kulit Rambai dgn Kcg Panjang
Sayur Kulit Rambai dgn Kcg Panjang Kulit rambai (buahnya mcm langsat/duku.. tapi ini rambai) secukupnya 10 orat kacang pjg 1 biji bawang besar .. potong 8 2 biji cili masak dipotong memanjang 3 ekor sotong.. di hiris 1 biji kelapa.. ambil santan 3 ekor ikan selayang.. di rebus dan ambul isinnya.. di hancurkan Kulit rambai di ramas2 .. untukbuang masamnya... Kemudian dicelur dgn kacang panjang . Sejat.. Pas tu.. campurkan semua sekali bahan2 diatas,,,, masukkan santan.. garam .. sesuaikan ra... View this Fotopage entry
nak kasi jiran2 dpn umah
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
Ahmad Syafiq Amir
Latest entry:Febuari baru ni Britday adik mia ke 5
View this Fotopage entry
umi kal wheldon
Latest entry:My Machine Room
Ini kerja auntie jika ada waktu lapang, selalu nya auntie mula kan kerja menjahit di waktu pagi, entah kenapa, di sebelah petang auntie lebih suka di meja computer dari menjahit, jadi pagi menjahit, tengah hari memasak dan petang bermain computer hahaha, masa bergitu pantas.....satu hari berlalu :-D Di sini ada sedikit sebanyak dari jahitan auntie untuk tatapan kawan2 di fp :-D, malas nak letak gambar2 yg lain kerana fp sangat lambat to upload photo...sabar aje lah View this Fotopage entry
Linda Zainal Abiddin
Latest entry:lagi doll cake
View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
Nik Hazlini Nik Hussain
Latest entry:Serunding ikan
Tak kisah ikan apa pun.....i percubaan resipi suka hati ikut logik....keke. 2 kg isi ikan - ikan rebus dan ambik isi, tumbuk 1kg bwg besar mesin 1 labu bwg putih - blend... See More 4 btg serai - blend 2 inci halia - blend 2 pkt rempah kari -- kes nini malas nk mesin rempah, ketumbar dan jintan Cili kering blend 2 bj kelapa diambil santan 4-5tbsp bumbung santan serbuk Sedikit air sekiranya perlu - jgn byk nnt lmbt kering serunding Gula garam secukup rasa Semua tu campur sekali dan masak hing... View this Fotopage entry
Nurfikas Salleh
Latest entry:^_^Raya Cookies^_^
Salam semua.....Selamat Hari Raya Aidilfitri buat kawan-kawan dan pengunjung fotopage Nur. Diam tak diam dah seminggu kita berada dalam bulan syawal...... Ok lah Nur pun tak ada cerita yang nak diceritakan....Nur cuma nak kongsi dengan kawan-kawan kuih muih raya yang Nur buat tapi belum sempat nak update hari itu....abah along pun ada bertanya tak buat kuih ke tahun ini.....hehehe....lambat benar Nur nak update fotopage....terkedek-kedek macam penyu.LOL :-D View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Zura Rahman
Latest entry:JOM PINDAHHHH...
UNTUK MAKLUMAN SEMUA PEMINATKU... chewaaahhh cam laa glamer sgt.. LOL .. FOTOPAGES KU INI AKAN DITUTUP KERANA AKU SUDAH JATUH CINTA DENGAN BLOG PULAK... HAHAHAHAHA... SO JOM SINGGAH SINI... --> http://azurarahman.blogspot.com View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Nor Haslinda
Latest entry:!!Linda nak pindah Umah!!!..www.kaoricake.com.my/blog
Dengan berat Hati Cheq nak bagitau kekawan yang Cheq tak mau dok sini dah...nak pindah umah baru..bukan banglo tapi umah kerajaan(rumah beli skim bantuan LOL ) yang lama cheq letak barang tapi tak duduk.. Sume cerita kek dan apa-apa yang cheq nak cerita...cheq letak kat sini..kalau sudi singgah la...ekonomi teruk ..tadak "housewarming"..cuma baca doa selamat ja.. :-D http://kaoricake.com.my/blog/ To all my dear friends..its a been a while I've been dipping my virtual ink to record my baking and inte... View this Fotopage entry
Tini's
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
zai aziz
Latest entry:House Warming
[size=9][i]Assalamualaikum sume, Pada semua tak kiralah di mana jua kalian berada. D kesempatan ini zai nak menjemput kalian berkunjung ke rumah baru zai tak jauh dr rumah lama. Kot2 la kalian tersesat, terlajak & tersalah jalan datang ajelah. Kalian buat la cam rumah sendiri. Apa yang terhidang tu sudi2kanlah. Tapi paham2 lah ya rumah baru berkemas pun ala kadar aje. http://zaiaziz1.blogspot.com View this Fotopage entry
mee siput
tania aris
Latest entry:COOKING CLASS SCHEDULE FOR JULY 2010
Hi friends,students and viewers, attached are July 2010 cooking class schedule.... TANIA’S KITCHEN @ MAYER JULY 2010 COOKING CLASS SCHEDULE NEW LAPIS 2010 BY CHEF TANIA 3RD JULY (SAT) 2.30 PM FEES S$60.00 1. LAPIS CRYSTALIA HONEY 2. LAPIS CHOCOLATE CORA 3. LAPIS MAU SHAN WANG(BEST DURIAN LAPIS) 4. LAPIS BERRY FANTASIA 5. LAPIS MERAH SAGA BONUS RECIPE: LAPIS CEMPEDAK CRUNCH FOR HARI RAYA BUSINESS MADELEINES AND BUTTER CAKE 10TH JULY (SAT) 2.30 PM FEES $60.00 1. CEMPEDAK MADELI... View this Fotopage entry
WEDDING CAKE
aqil marzuqi
Latest entry:Enakyo, GIFU
Salam Semua... ...hari nih lepas sarapan di joyfull (betui ke eja,lupa daaaa)... ...kiteorg bertolak ke Enakyo dlm 20 minit gak... ...sampai di Enakyo,kiteorg ronda2 di daratan dulu... ...pastu naik bot laju tu 30 minit... ...pastu pi atas jambatan antara genting tu... ...subahanallah cantiknye ciptaan Illahi... ::kat belakang tu jambatan yg akak kiteorg pi lepas ni... ::antara pemandangannye... ::dlm bot laju... ::kat luar bot... ::sukenye aqil main lompat2 atas batu tu... :... View this Fotopage entry
Sira Sain
Latest entry:Di sini segalanya berakhir~Furui arubamu
Semacam bunyinya...tapi terpaksa membuat keputusan untuk menutup tirai fotopage ini untuk memberi laluan kepada urusniaga online dan offline yg telah ku terjebak kini. Terima kasih utk kawan2 yg sudi telah lama,selalu berkunjung ke sini sejak dari zaman ia dibuka dari Negara Matahari Terbit...laman ini mungkin cuma akan diupdate utk entry dari jepun untuk kenangan kami ..ikebanaku...siri perjalanan kami utk kenangan terabadi yg tak abis lagi...itupun belum tahu lagi sbb ia dalam pc yg satu lagi dan dalam p... View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
chepah cook and craft
Latest entry:My New Home
FP ini akan menjadi koleksi resepi & cerita kek..... Untuk Katalog Kek & Cupcake sila ke...... http://chepahcutecakes.blogspot.com View this Fotopage entry
cupcake wedding doorgift
kookieNkek kookieNkek
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY
Last minute order sblm balik raya. Kelamkabut jg dibuatnya tp demi sebuah persahabatan, terpaksa ambil jg. Order dr Halina utk adik, Siti. View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Jeni Mokhtar
Latest entry:Reunion CSUSM 2008
View this Fotopage entry
Muhammad Iskandar Shah Bin Ab Ahmid
Latest entry:Perpindahan ke Rumah Baru
Assalamualaikum.. Memang dah berhenti terus aku nih dari meng"Update" fp nih.sebab nya sekarang ini aku sudah pon berpindah ke Rumah baru.iaitu Blogspot.sebab ianya lebih senang dah ringkas...jadi aku mengambil jalan untuk meng"update" ke blogspot terus.selain dari tuh boleh lah aku berkongsi apa2 dengan apa yang aku dapat di sini.hehe..okey lah..Selamat Tinggal Fotopages. http://teratakperpatih.blogspot.com View this Fotopage entry
nfi fhm
Latest entry:Tetamu datang.
Ssedeyy.... sedeyy nih...sob sob :-( ... sebab hajat nak makan kuetiaw goreng tak tercapai gak minggu nih. Kami tak jadi gi Jeddah, sebab hubby busy teramat kat Madinah nih. Weekend pon keje jugak. Saya lah yang boring dok umah layan citer2 kat tv yang dah dok ulang 8 kali. waaa nak kuetiaw. Hubby cakap insyaAllah weekend nih plak. Tapi sy tak mau berharap sangat. Takut keciwaa. Huh punya lah meluahkan perasaan sedey tak dpt mkn kuetiaw...hehe kuetiaw jerrrr.....kalau kat msia nih pasti nye ari2 sy masak... View this Fotopage entry
SOuLha CaiRo
Latest entry:JUMPA ANDA SEMULA DI SANE...
Salam Buat Semua..Mohon kemaafan sekian lama tak up-date kt sini..mama sofwat rasa terharu sangat sebab ramai lagi yang setia mengunjung ke fp mama sofwat tapi N3nya masih sunyi..bukan saja tumbuh lalang,bersawang,ntah-ntah hantu pun ada hahaha.. Bila tengok statitik wah pengunjungnya setiap hari ratusan orng ,ada yang beremail minta diupdate inginkan cerita segar dari mama sofwat..wah macam glamour ler plak..tapi gitulah kan kalau saper2 yang masih setia beFP macam akak MADIHA.MAMASYA..MAMAFAMI..Kak RU... View this Fotopage entry
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
diba Muid
Latest entry:Selamat Berpuasa n berhari raya
Salam... Lama gile laa tak update. Bz pun ye jugak, kesihatan yang tak mengizinkan pun ye jugak. Minta maaf sangat2 ngan kwn2 yang jenguk2 fp lapuk ni tp takde paper citer pun kat sini.InsyaAllah saya nak update gak sikit2. Raya pun lagi seminggu lebih jer, kuih raya satu benda pun tak buat lagi. Serba last minit tahun ni. Ntah sempat ke tak ni.. Dikesempatan ni, saya nak memohon ampun maaf kpd semua kenalan fp kalau selama perkenalan kita ada perkara atau perbuatan yang mengguris rasa tanpa say... View this Fotopage entry
mohd nor shahiddan bin mazlan
Latest entry:Israeli Boycott
I'm Mohamad Nor Shahiddan bin Mazlan announce, i'll keep boycotting Fotopages.com for ever!! NOw, meet me in http://syahiddmilikku.wordpress.com Israel, Go To Hell!! :devil_wagging: :devil_wagging: :toxic: :toxic: View this Fotopage entry
Kak Lin
Latest entry:Assalamualaikum.....
Jumpa Kak Lin Disini..... http:/kaklins-gallery.blogspot.com View this Fotopage entry
miss fliffy angel
Latest entry:wajah anak2
salam.. actually i going to close my fotopages but i love it here so much memories and link of friends so here some digital scrapbooking works :) recent faces of my kiddos ! be back for more,, :-D credits info at my blog http://www.funwithfliffy.blogspot.com View this Fotopage entry
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
amaruszati noor rahim
Latest entry:PINDAH KE GALERI
salam. saya telah berpindah ke galeri. untuk perkembangan lanjut tentang produk, aktiviti, tutorial, kelas, sila klik http://zatidhati.blogspot.com. terimakasih View this Fotopage entry
raw canvas
Latest entry:pucuk...
"pucuk..." copper sheets, oil and recycled wood 112cm x 81cm 2003 ...and it is rare for me to use this medium for my artwork View this Fotopage entry
napie moksin
Latest entry:Penutupan My Pages - Official Closed
DENGAN RASMINYA SAYA MENUTUP FOTOPAGES INI. Please visit me below: WEBSITE http://www.napiemoksin.com MY BLOG http://blog.napiemoksin.com ADD ME FACEBOOK http://www.facebook.com/napiemoksin BECOME MY FAN CLUB http://www.facebook.com/napiemoksinphotography Twitter http://twitter.com/napiemoksin TERIMA KASIH KEPADA ANDA YANG MEMBERI SOKONGAN KEPADA SAYA UNTUK TERUS MAJU DALAM BIDANG FOTOGRAFI. RGDS, NAPIE View this Fotopage entry
Ahmad Rizwan Nazhif
Latest entry:Fujiko.F.Fujio a.k.a Hiroshi Fujimoto
Assalamualaikum, dah lama saya tak updates,minta maaf. Fujio.F.Fujiko amat terkenal mada masa dahulu mahupun masa sekarang, Ini adalah salah satu gambar beliau. SAKSIKANLAH!!!!! View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Sarah Jasmine
Latest entry:Raya Cookies
Salam, Bagi yg berminat nak mencuba cookies kami sila emel sy yaa di tabbykat_26@hotmail.com untuk mendapatkan price list yaa :-> View this Fotopage entry
Turkish Cookies
terengganu kiter
Latest entry:dah berpindah daaa.....
since dah takde apa nak update dalam FP ni .... better wrap up and move to a new blog....feel free to comment my part time hobby in http://www.photoblog.com/terengganukiter/ View this Fotopage entry
Madu Lebah
Latest entry:Jangan Lupa Lirik?
Sebuah rancangan dari Astro Ria JANGAN LUPA LIRIK..Ada apakah dengan jangan lupa lirik? Akademi Fantasia baru saja melabuhkan tirainya bagi musim Ke-6. Begitu banyak rancangan realiti yang bercorakkan hiburan yang melampau dan banyak pula sponsor dan penaja yang melabur untuk memberikan hadiah yang berupa aset dan wang tunai kepada peserta² hiburan.Begitu juga dengan rancangan kanak² masakini terlaluan yang menjuruskan kepada hiburan yang kekadang entah apa² dipergunakan oleh media massa. Bila ... View this Fotopage entry
azura naem
Latest entry:Hey,Cupcakes! - Dates Updates
(This is a STICKY POST. Please scroll down for latest postings and Hey,Cupcakes! End of Year Promo!!) Assalamualaikum, Hullo Everyone...!! Hey,Cupcakes! @ Facebook. Guess who's on Facebook??! Almost everyone and now Hey,Cupcakes! are too!! ^_^ Please do check out : http://www.facebook.com/heycupcakesmalaysia Your "LIKES" are SoOOOooooOO WELCOME there! Thanks for the support, we love you too. Here's my DATES UPDATES [as of 6th October / 3.00 p.m] : 7 - 14 September - CLOSED FOR AIDILFITRI... View this Fotopage entry
Lee Lin
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016